SEVENTY FIVE HUNDRED assembled rambling obsessions

...a disparate collection of the everyday Magpie-like musings of an Architecture student with interests ranging from Industrial Design to Urban Planning and all things in between...

You’re Welcome.

—Aaron Tetzläff

Stradband  Mythenquai

Atelier Barão-Hutter

The fine open structure stands on 42 pillars. Not disturbing the garden surface at all Eight meters high, five meters wide, sixty meters long: Metal, Wood and textile, No Glass. In Summer time a shadyplace, a light mechanism.During the winter months, a skeletal structure.Inside in the tallness, heavy bodies shift. Ropes, hoists, theater filigree work, a horizontal upper stage on the lake. Benches and tables under the awnings are spreading on platforms warden sliding out DEPENDING on the season and time of day, flanked by the pillars. ’Spettacolo d’Ottavia’ is thus related to a single shipyard and its lifting devices and moored boat hulls. A building did embodies the easiness of leisure time and the history of the place Itself.

Haus am Kolinplatz

Atelier Barão-Hutter
Trans.
The house can be reached in two ways: From the street or across the yard. The building presents itself differently, depending on whether you come from the street or from the farm to him. And the inhabitant, the cook, the guests of the restaurant, the lady behind the bar, the company in the hall, the lover: They all use the house in her own way to such understanding of urban architecture builds on this design.

Haus am Kolinplatz

Atelier Barão-Hutter

Trans.

The house can be reached in two ways: From the street or across the yard. The building presents itself differently, depending on whether you come from the street or from the farm to him. And the inhabitant, the cook, the guests of the restaurant, the lady behind the bar, the company in the hall, the lover: They all use the house in her own way to such understanding of urban architecture builds on this design.

Happy
Eat Her
Easter.

Happy

Eat Her

Easter.

enochliew:

Forrest Shed by Collins Caddaye Architects

The apartment was a shed and carpark space, and takes form as a remnant area described by existing driveway traffic.

(Source: collinscaddaye.com.au)